Om oss

Case4You® grundades i Stockholm, Sverige 2010, inspirerat av en dröm där vi vill erbjuda våra kunder annorlunda produkter med hög kvalité till riktigt bra priser.

I vårt erbjudande hittar du alla typer av tillbehör inom områdena Smartphones, Trådlös teknik, friluftsliv samt Gaming och Spelkonsoler. Sortimentet består i stora drag av högtalare, hörlurar, dockningsstationer, batterier, laddare, mobilskal, fodral, tillbehör för spelkonsoler m.m.

Det finns flera utmaningar och trender på marknaden som inspirerat oss att ta fram produkter som efterfrågas just nu.

Vi vill vara säkra på att våra kunder upplever en shoppingresa med högsta kvalitet och att ordern ska utföras på ett tillförlitligt och professionellt sätt.

Case4You möter modern försäljningsteknik och erbjuder våra produkter på det mest tillgängliga sättet för dig som kund. Vi ger dig möjlighet att handla på ett bekvämt och behagligt sätt dygnet runt årets alla dagar. Vi når dig med vårt erbjudande, som vi ständigt försöker förbättra med er som kund i fokus, samtidigt anpassa oss till våra kunders växande krav. Vi erbjuder många praktiska former för beställning: handla i vår webbutik, via samarbetande marknadsplatser, eller e-post. Vår nisch är ett brett och varierat erbjudande som tillgodoser dagens efterfrågan på kvalité och önskemål från dig som kund.

Vårt mål är att du som kund skall få uppleva den bästa kundupplevelsen genom att handla våra produkter i vår e-butik, så om du har några funderingar eller förslag så tar vi gärna emot er feedback, maila gärna oss. Varje åsikt är värdefull och tillåter oss att ständigt utveckla och förbättra vårt erbjudande.

Vi bygger om — ursäkta röran men vi gör det för att allt skall bli bättre. Avvisa

0

Din varukorg